DELTA PÅ NORGES VIKTIGSTE MØTEPLASS FOR SOLENERGI!

Torsdag 6. september går Solenergidagen 2018 av stabelen, hvor vi setter fokus på de aktuelle temaene bygningsintegrert solenergi, fremtidens bygg og områder, og energilagring. Nytt av året er at Solenergidagen vil etterfølges av en workshop fredag 7. september, hvor vi går i dybden på temaet BIPV.

Solenergi vokser raskt og er under en voldsom utvikling – her er det mye å snakke om! Solenergidagene går derfor i år over to dager, og begge dagene er relevante for ulike aktører som arkitekter, entreprenører, konsulenter, leverandører, installatører, byggherrer og forskere. Vi lover mye tid til mingling begge dagene.

PS: Du kan velge å være med på bare en av dagene, eller begge. Merk: Det er separate påmeldinger for de to dagene – se påmeldingsknappene nedenfor. For partnere i FME SuSolTech og medlemmer i Solenergiklyngen og KPN BIPV Norway er dag nummer 2 – BIPV-dagen – gratis.

Slik blir årets solenergidager:

SOLENERGIDAGEN 2018

Tid: 6. september, kl. 09.00 – 15.30
Sted: Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17, Oslo
(NB: Earlybird-frist: 26. august)

Solenergidagen 2018 har en langt bredere inngang på temaet solenergi enn BIPV-dagen som holdes dagen etter, og i år fokuserer vi på bygningsintegrert solenergi – både solstrøm og solvarme, fremtidens bygg og områder, og energilagring. I tillegg avslører vi hvem som har blitt kåret til Årets solstråle.

SE PROGRAMMET FOR SOLENERGIDAGEN 2018 HER.

 

BIPV-DAGEN  

Tid: 7. september kl. 08.30 – 16.00
Sted: Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17, Oslo

BIPV-dagen er en workshop som går over en hel dag og er fullt ut viet til bygningsintegrerte solceller (BIPV) i norske bygg. På BIPV-dagen vil du få mulighet til å høre om erfaringer fra flere av de mest spennende BIPV-prosjektene i Norge. Det er lagt inn god tid til spørsmål og diskusjon.

SE PROGRAMMET FOR WORKSHOPEN HER.

 

Om arrangørene:

Solenergidagen har med årene utviklet seg til å bli en av Norges viktigste møteplasser for solenergi-interesserte. I år arrangeres konferansen, og tilhørende workshop, som et samarbeid mellom Norsk solenergiforening, Solenergiklyngen og forskningssenteret SUSOLTECH.

Norsk solenergiforening er en ikke-kommersiell medlemsorganisasjon som arbeider for økt kunnskap om og økt bruk av solenergi i Norge.

Solenergiklyngen er en nasjonal næringsklynge for solenerginæringen i Norge, som jobber mot det norske og det internasjonale markedet.

SUSOLTECH er et forskningssenter som tar mål av seg å utvikle verdens mest miljøvennlige og effektive solceller, i tett samarbeid med norsk solindustri.

BIPVNO er et forskningsprosjekt med mål om å identifisere og utvikle robuste BIPV-løsninger som passer for Norge.